Storitve ki vas peljejo HitroNaSplet

Pri HitroNaSplet.com se zavedamo, da je pri današnjem tempu ČAS zelo pomemben, zato se trudimo, da izdelava spletnih strani in spletnih trgovin poteka kar se da hitro in je Vaša spletna stran HitroNaSplet-tu.

Izdelava spletnih strani

Izdelava
spletnih straniIzdelava spletnih strani s WordPress CMS-jem. Več kot deset letne izkušnje na področju izdelave spletnih strani.

Izdelava spletne trgovine

Izdelava
spletne trgovineIzdelava WooCommerce spletne trgovine. WooCommerce je najbolj razširjen vtiček za spletne trgovine, omogoča večjezičnost, različne plačilne module.....

Izdelava spletnih aplikacij

Izdelava
spletnih aplikacijIzdelava spletnih aplikacij po navodilih naročnika.Možnosti so neomejen, izdelava izpisov, uvozov, poročil...Možnosti povezav z različnimi bazami podatkov ter aplikacijami.

Izdelava WorPress vtičkov

Izdelava
WordPress vtičkovNe najdete ustreznega vtička? Želite spremeniti obstoječ vtiček, da bo prilagojen vašim potrebam? Vse to dobite pri nas. Izdelava in prilagajanje že obstoječih WordPress vtičkov.

Postopek izdelave spletnih strani


Trudimo se za čim hitrejši in enostaven postopek izdelave spletnih strani, spletnih trgovina, WordPress vtičkov in spletnih aplikacij. Vseeno pa bomo potrebovali določene informacije iz vaše strani!


Pošljete povpraševanje.
Dobite odgovor in dodatna vprašanja v primeru nejasnosti.
Pošljemo ponudbo z natančno opisanimi nalogami za izdelavo spletne strani podanih z vaše strani.
Potrdite ponudbo in mi lahko začnemo z idelavo vaše nove spletne strani, trgovine, aplikacije ali WordPress vtička.

Tehnologije ki jih uporabljamo pri našem delu

Primarno se ukvarjamo z izdelava WordPress predlog, izdelavo spletnih strani in WooCommerce spletnih trgovin.

Pri našem delu radi ugodimo željam strank! Z našim znanjem PHP-ja, CSS-ja in jQuery-ja lahko izdelamo spletno stran kot si jo želite in jo potrbujete za uspešno prezentacijo Vašega podjetja ali pa prodajo Vašega produkta.

HTML predstavlja osnovo za izdelavo spletnih strani, HTML5 pa prinaša številne izboljšave, med drugim tudi boljšo multimedijsko podporo za spletne strani.

CSS3 je razširitev CSS2.1. Prinaša veliko dolgo pričakovanih novosti, kot so zaobljeni koti, sence, nagibi, prehodi ali animacije.

PHP je široko uporabljen odprto kodni splošni skriptni jezik, ki je posebej primeren za razvoj spletnih strani z integracijo v HTML.

jQuery je JavaScript knjižnica, namenjena poenostavitvi razvoja spletnih strani. Omogoča lažji in hitrejši razvoj interaktivnih strani.

Kaj je WordPress? WordPress je spletno orodje za ustvarjanje spletnih strani, narejono z PHP-jem. Če povemo poenostavljeno: to je verjetno najlažji in najmočnejši sistem za upravljanje vsebin (ali CMS), ki obstaja danes.