Pogoji poslovanja na spletni strani HitroNaSplet.com

Pregled pogojev poslovanja HitroNaSplet.com.

1. Ne odgovarjamo za pravilnost informacij, ki jih kdorkoli vpiše na svojo spletno stran. Ravno tako ne odgovarjamo za noben izgubljen ali poškodovan podatek na strežniku. Za vsebino in varnostne kopije svoje spletne strani skrbi naročnik, razen v primeru da je drugače določeno s pogodbo o vzdrževanju spletne strani.

2. Za vsebino spletne strani je odgovoren naročnik. V kolikor na spletni strani objavlja nedovoljene vsebine si pridružujemo pravico do izbrisa računa iz strežnika!

3. Strinjate se, da na spletno stran ne boste nalagali vsebine ali povezav na:

  • vsebino, ki je protizakonita, nasilna, obrekljiva, opolzka, pornografska, bogokletna ali kakorkoli sporna
  • vsebino, ki vsebuje viruse ali sovražne računalniške programe, warez, irc robote itd
  • vsebino, ki je namenjena kriminalnim dejanjem ali združbam, zaščitenim znamkam, patentom, avtorskim pravicam ali drugo intelektualno lastnino
  • vsebino, ki je namenjena služenju denarja s piramidnimi shemami ter podobnimi zadevami, ki obljubljajo zaslužek na hitro

4. Pošiljanje nedovoljene pošte je strogo prepovedano in lahko privede do ukinitve računa na strežniku.

5. Prizadevali se bomo da bodo vaše strani nemoteno dostopne, ne moremo pa garantirati dostopnost v primeru hekerskih napadov, DDOS napad….

6. Vzdrževanje spletne strani je na voljo le pri paketih vzdrževanja ali v primeru drugačnega dogovora s pogodbo.

7. Storitev gostovanja je namenjana izključno vaši spletni strani. Prepovedan je prenos računa na tretjo osebo brez naše privolitve. V primeru neupoštevanja tega člena vam lahko račun brez prehodnega obvestila začasno onemogočimo.

8. Spremembe v pogojih poslovanja bodo vedno objavljene na tej strani. Uporabnikov o tem ne bomo posebaj obveščali.

9. Cena storitve velja na dan podpisa pogodbe in se ne spreminja.

10. Plačilo gostovanja se izvaja za enoletno obdobje. Ko poteče določen čas, za katerega ste plačali storitev, je potrebno ponovno predplačilo za čas enega leta o čemer vas obvestimo preko elektronske pošte.

11. Plačilo vzdrževanja spletne strani se izvaja po dogovoru (mesečno, kvartalno, polletno ali letno). Ko poteče določen čas, za katerega ste plačali storitev, je potrebno ponovno predplačilo za čas za katerega je dogovor o čemer vas obvestimo preko elektronske pošte.

12. Vsa plačila morajo biti v EUR preko našega TRR.

13. Pridržujemo si pravico, da  po poteku plačilnega obdobja storitev ukinemo, v kolikor ne dobimo plačila ali vsaj potrdila, da je storitev podaljšana – plačana.

14. V kolikor ne prejmemo plačila 8 dni po izteku plačilnega obdobja, lahko spletno stran izbrišemo brez opozorila.

15. V primeru, da kršite katerokoli točko poslovanja, vam lahko nemudoma ukinemo spletno stran in odstranimo vse podatke brez predhodnega obvestila in brez povračila denarja.

16. V primeru blokade storitve je cena za ponoven vklop blokirane storitve 70,00 EUR na storitev.

17. Za boljše delovanje storitve so uporabljeni dva strežnika:

  • strežnik v Nemčiji zakupljen preko 040Hosting za spletne strani.
  • drug strežnik, ki je zakupljen je strežnik pri podjetju SiShell. iz Slovenije

18. V primeru neplačila domene ali gostovanja in posledične neaktivnosti na strežniku se stran samodejno izbriše. Za ponoven zagon je potrebno še enkrat plačati izdelavo spletne strani.

19. Za kasnejši prenos spletne strani na druge ponudnike gostovanj je potrebna preureditev nekaterih elementov, kar se doplača glede na število elementov.

20. V primeru nezadovoljstva lahko zahtevate vračilo denarja v 8 dneh od podpisa pogodbe. Po izdelavi spletne strani vračilo kupnine ni več mogoče.