Predstavitev ekipe HitroNaSplet.com

Na trgu smo prisotni več kot deset let in smo specializirani za izdelavo spletnih strani. Imamo ogromno znanja na području spletnega programiranja in spletnega oblikovanja.

Kaj delamo?

Razvijamo lepe in profesionalne WordPress teme z minimalnim in čistim dizajnom, s katerimi boste izstopali na spletu. Izbirajte med našimi preprostimi in lahkimi temami(blog teme) ali pa našimi večnamenskimi temami(teme primerne za podjetja in spletne trgovine). Zahtevne spletne strani in trgovine so izdelane s pomočjo gradnikov strani (page builder). Uporabljamo WpBakery page builder, ki Vam omogoča neskončno možnosti pri strukturi in obliki.

Naša filozofija oblikovanja je preprosta: osredotočamo se na moderno in kreativno oblikovanje, s trdnimi barvami in čistimi linijami.

Kaj lahko pričakujete?

Osebno načrtujemo, gradimo in podpiramo vse naše izdelke. Vaša spletna stran je zrcalo vašega podjetja, zato se bom potrudili, da bo Vaša spletna stran ali spletna trgovina narejena po zadnjih tehnoloških smernicah!

Ste pripravljeni ponesti spletno vaše podjetje na naslednjo raven? Pošljite nam povpraševanje in skupaj lahko zgradimo spletno stran ali spletno trgovino na katero boste ponosni to ko Vi kot tudi mi!

Želite ponudbo za izdelavo spletne strani?

Naša znanja

Naša znanja na področju spletnih tehnologij obsegajo PHP, HTML5, CSS3, JS, jQuery.

Spletne strani izdelujemo s pomočjo WordPress CMS-ja, spletne trgovine pa z WooCommerce vtičkom.

PHP
Dizajn, CSS
JS, jQuery, HTML
Oglaševanje
WordPress
WooCommerce

Izdelava spletnih strani in spletnih trgovin

Z izdelavo spletnih strani smo začeli v letu 2009. Na začetku naše poslovne poti smo se ukvarjali izključno z izdelavo spletnih strani. Kasneje smo v ponudbo vključili tudi izdelavo spletnih trgovin.

Leta 2014 smo začeli s prodajo WordPress predlog na največjem marketu ThemeForest.

Ker smo v zadnjih letih imeli veliko povpraševanja tudi po izdelavah spletnih strani smo se odločili da le to ponovno vključimo v našo ponudbo.

Želim izvedite več o vaši ponudbi in cenah?

Pogosta vprašanja o izdelavi spletnih strani

Koliko časa traja izdelava spletne strani ali spletne trgovine?

Točen čas izdelave spletne strani lahko ocenimo šelo ko prejmemo vaše zahteve. Izdelave osnovih predstavitvenih strani je v povprečju končana v enem tednu. Večje spletne trgovine in več jezične spletne strani pa potrebujejo več časa za strokovno izvedbo.

Ali omogočate večjezične spletne strani?

Vsekakor omogočamo večjezične spletne strani. Za prevode lahko uporabimo tudi WPML vtiček v kolikor je to vaša želja.

Ali zagotavljate podporo za izdelano spletno stran?

Na spletne strani in trgovine nudimo eno leto garancije, v kar so vklučene tudi vse posdobitve WordPress CMS-ja in vtičkov. Po preteku enega leta lahko z nami sklenete pogodbo o vzdrževanju.

Ali nudite tudi gostovanje?

Za Vas seveda lahko uredimo tudi gostovanje in registracijo domene. Ponujamo gostovanje na naših spletnih strežnikih ki so locirani v Nemčiji.V kolikor želite pa Vam lahko ponudimo tudi strežnik v Sloveniji.

Domene registriramo preko podjetja Si-Shell.